t-rex-services-home

Welkom bij T-Rex Services

Zoekt U totaaloplossingen voor uw vergunningen en begeleidingen in gans Europa? T-Rex Services is uw partner. Wij vinden vrijwel altijd een gepaste oplossing om uw transporten door Europa te loodsen qua vergunningen en begeleidingen voor uw bedrijf.

Door onze jarenlange ervaring in het uitzonderlijk vervoer is niets te groot of te zwaar om door ons op een correcte manier tot een goed einde te brengen. U kan hiervoor rekenen op een dynamisch en ervaren team en deze staan steeds 24 uur per dag voor u klaar.

Voor al uw aanvragen of eventuele vragen beschikken wij over een breed gamma aan oplossingen en services. In samenwerking met flexibele medewerkers brengen wij alles tot een goed einde.
T-Rex Services benut alle faciliteiten die de moderne communicatiekanalen momenteel aanbieden.
Wij beschikken ook over landkaarten van België waarop de netwerk reiswegen op uitgetekend zijn in een desbetreffende kleur voor elk netwerk. Deze zijn dan ook op vraag zeker te verkrijgen bij T-Rex Services.

Wij willen u graag persoonlijk informeren bij prijsoffertes – vragen of eender wat. Neem contact met ons op en wij helpen u met plezier verder.

Surf even verder op onze site en je krijgt al een beeld van onze firma en wat wij kunnen betekenen voor u.