Begeleidingen

T-REX SERVICES BVBA heeft voor het exploiteren van een bewakingsonderneming het vergunningsnummer 16.1181.07 bekomen van de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken.
Voor elk transport in België over de weg langer dan 30m, breder dan 3m50, hoger dan 4m80 of zwaarder dan 90 ton, heeft men begeleiding nodig met speciaal uitgeruste begeleidingswagens.

Wij beschikken over een perfect uitgeruste vloot van begeleidingswagens die voldoen aan de normen van de Belgische en Buitenlandse wetgeving. Wij doen begeleidingen in gans Europa en hebben hiervoor dan ook de juiste partners in elk land om uw transport tot een goed einde te brengen. Voor België en Frankrijk hebben onze begeleiders de nodige kwalificaties behaald en hier kunnen wij u dan ook de perfecte service aanbieden. Onze begeleidingsvoertuigen zijn dan ook aangepast met de nieuwste signalisatie en nieuwste gesofisticeerde navigatiesystemen zodat wij alle opdrachten ook perfect kunnen opvolgen en doorsturen naar de desbetreffende begeleider.

Verder is ook het sturen van grote uitzonderlijke transporten zeker niet vreemd voor onze begeleiders.

Wij staan 24 uur op 24, 7 dagen op 7 ter uwer beschikking. De kennis en opleidingen van onze medewerkers worden constant bijgeschaafd omdat service bij ons hoog in het vaandel staat.

Bij sommige grote transporten zijn wij genoodzaakt om vooraf route onderzoek te doen, waar wij dan ook speciaal ervaren mensen in onze firma voor in dienst hebben om dit te doen. Het is zeer belangrijk dat wij in overleg met de klant beslissen of dit van toepassing is voor hun transport of niet. Met onze uitgebreide databank van reiswegen kunnen we de klant het juiste advies hierin geven.

Klik hier voor de samenvattingstabel voor begeleidingen van uitzonderlijk vervoer.